tirsdag 4. februar 2014

Lindrende masker

 
Nå vet jeg ikke om det er vitenskapelig bevist, men alpakka skal ha en lindrende effekt på både vonde ledd og stive muskler. Ja, jeg skriver under på den påstanden! Når man begynner å bli svett og varm under plagget og det begynner å lukte litt våt ull, se da er healingen i gang☺
Disse små tørklene er veldig gode i så måte. To-tre nøster alpakka, uansett merke, på passende pinner. Legg opp tre masker, strikk rillestrikk frem og tilbake, og øk 1 maske på innersiden av hver kantmaske på annenhver omgang til du må felle av.
 
 
En deilig hals kan gjøre samme nytten. Denne er fra Drops Design
 sitt mangfoldige utvalg. Modell nr 98-34. Denne går akkurat fint oppunder haka, og kragen strekker seg godt ut mot skulderen. Enkel og grei strikk, og utrolig fin som gave.
 Halsen kan fint brettes ned:
 
 
Jeg er glad i litt pynt på noen strikkeplagg, og en heklet rosetten gjorde seg godt på denne halsen:
 
 
Nå har jeg i alle år trodd at Alpakka inneholder lanolin. Når Alpakkaplagg vaskes (i milo ja), avgis et eller annet stoff som føles litt klissete, på en måte. Dette trodde jeg skyldtes lanolin, men det er visstnok feil. Hva er det da?
 Det anbefales vel å lufte Alpakkaplagg godt istedenfor vask.
Ja, så vet man det.☺
Det er i alle fall terapi i å strikke, og kan man samtidig lege litt stive og ømme strikkearmer og skuldre kan det vel ikke bli bedre
 
Søkk vått og speilblankt i Tromsøbyen i dag. Best å holde seg inne å gjøre koseting☺
 
*
-Anne-
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Kjempe fine tørkler og hals:-) Jeg elsker og ha det godt og varmt i halsen, og dette var kjempe lekkert:-)
  Lene

  SvarSlett
 2. Skjønne tørkler og flott hals :)

  SvarSlett
 3. Fine, gode ting til halsen! Lekkert!!

  SvarSlett