mandag 31. desember 2012

Nyttårsforsett

Jeg har som nyttårsforsett å få ferdig dette lappeprosjektet i løpet av 2013.
Lappene begynte jeg å hekle på sommeren 2011 da jeg for det meste satt stille med nyoperert fot. Tanken var å lage et teppe til datter som da skulle flytte på hybel. Fikk lagd mange lapper den sommeren og høsten, men etter det har heklelysten vært dårlig. Når jeg har satt meg ned med heklinga, så har jeg avtalt med meg selv f.eks;  nå skal det lages 10 lapper - helt ferdig. Det har vært greit ser jeg. Alle lappene jeg nå har er helt ferdige:-) Jeg skal ha tilsammen 144 lapper ca. Jeg har nå 73 stk. Teppet skal hekles sammen med den koksgrå fargen, som er min hovedfarge her.

Min kjære mamma som for tiden har stor heklelyst, har spurt meg om hun kunne få hekle noen lapper på teppet. Gjett om hun får Hun er nå utstyrt med garn til to av lappevariantene. Jeg har derfor stor tro på at dette prosjektet skal bli ferdig i løpet av neste år:-) Jeg ble selv veldig motivert for å hekle litt igjen.
Vi blir kanskje ferdig til datter er ferdig med hybellivet.

Oppskriften til lappeteppet har jeg funnet hos Drops Design. Der er teppet heklet i Lima, et mye tykkere garn enn det jeg har valgt. Jeg hekler i Falk fra Dale. Bruker krok nr 4,5. Teppet lages med seks forskjellige lappevarianter, med tilsammen sju forskjellige farger.

-Berit-
1 kommentar:

  1. Godt heklet! Og Godt Nyttår! Det blir utrolig fint altså. Egentlig er det godt å ha slike langtidsprosjekt liggende. Noe man kan ta frem å pjuske litt med når ingenting annet frister. Nydelige og meget delikate fargesammensetninger. Heldige datter på hybel!:o) Og tusen takk for i går. Kjempefin og artig feiring.

    SvarSlett