søndag 13. april 2014

Vårlige farger

Jeg har funnet frem enda mer restegarn, og startet på enda et hekleprosjekt☺
Var å tittet i en av restegarnskurvene mine, og det slo meg at her var det utrolig mye garn i forskjellige lillanyanser. Det var dette som var utgangspunktet for å starte med dette lille prosjektet.
Jeg får se hvor lenge jeg orker å holde på, men jeg må si det var fint å hekle. Dette er miniruter som måler ca 6x6 cm, og det er fort gjort å lage en ensfarget rute.

Jeg holder på å avslutte noen større strikkeprosjekt. Det skal bli godt å komme i mål med disse, for nå har jeg veldig lyst til å lage noe i mer sommerlige garnkvaliteter. Hekling er derfor fin aktivitet mens det tenkes og drømmes om nye strikkeprosjekter.


Det samler seg fort opp noen lapper, skal prøve å få sydd sammen etter hvert.

*

Et annet prosjekt jeg nettopp har gått i gang med som krever konsentrasjon er strikking av blondesokker. Jeg er så vidt i gang med mine første par sokker. Anne derimot har laget et par nydelige i melert, grått Sisu. Heldige meg fikk det første paret hun laget.
 ♥Tusen takk kjæreste Anne 


Oppskriften til disse nydelige sokkene fant vi hos Wenche's hobbyblogg.
Foreløpig har jeg bare sett på og beundret sokkene, dvs jeg har ikke tatt dem i bruk. Både mønster og strikkearbeid er helt nydelig

*
Jeg hører snøen smelte - en fantastisk lyd som gir mye glede☺
Håper du også får ei fin påskeuke.


   -Berit-

4 kommentarer:

 1. Teppet ditt blir kjempefint, glade og flotte farger!
  Så heldig du er som har fått så staselige sokker hos Anne, nydelig mønster og delikat farge...fikk lyst til å strikke slike. Takk for link!
  Ønsker deg en riktig god påske! :-)

  SvarSlett
 2. Det er en flott måte å bruke opp restegarn på med slike hekleruter. Det blir et friskt og fargerikt teppe det der. Og de sokkene er da bare et kunstverk! Lykke til med strikkingen.

  SvarSlett
 3. Kjempe fint teppe i pastell farger:-) åå så nydelige sokker:-)
  Kos deg i påsken:-)
  Klem

  SvarSlett
 4. Det blir nok et deilig teppe Berit, kor flink du e! Og tante Anne: tusen takk for så koselig kommentar inne hos mæ! Det e godt å få tilbakemelding på at det e artig lesning. Her e resten av påsken heldigvis redda av en strikkebutikk som holdt åpen i dag, etter at æ skjærtorsdag kveld skulle gå i gang med det store påskeprosjektet (etter nettopp å ha avslutta et anna) og fant ut at æ mangla akkurat de pinnan æ trengte! Æ måtte nesten sitte på hendern mine for det va en uvant tv-kveld uten nåkka å holde på med! Det e nok lurt med prosjekta tilpassa det man skal se på, æ e bare så dårlig å få gjort dem ferdig hvis æ driv med flere ting på en gang.. Håpe dåkker har en fin ferie der nord begge to (ja og med familian også da) på tross av været, guttan hilse og vi sende solstrålan nordover! Klem, L!

  SvarSlett