torsdag 24. april 2014

Deilig kaos! - eller?


Lillesøsters strikkeglede har tatt litt av i det siste. SÅ mange prosjekt, og ingen blir ferdig. Men sånn er det når man vil holde på med ALT! Jeg prøver å ikke stresse, ta meg god tid og nyte håndarbeidet, men det er ikke tvil om at jeg "fyrer" meg selv litt opp.
Istedenfor "hva skal jeg strikke neste gang"-liste gjør jeg heller alt på èn gang!

* Den blå egendesigna tunikaen (pinne 4), med fine trompet-ermer, er nå lagt bort.
 Den plages jeg også med så nå får den ligge litt på vent til den vet å oppføre seg☺

* Noen par blondesokker (pinne 3) har jeg strikket. Kosearbeid!
Disse mangler bare en heklet kant oppe så er de "good to go".

*Bunadsstrømper( pinne 2½) til eldste sønnen. Håndfarget garn fra Husfliden, mørk blå med hvite spetter, og greit arbeid på kveldstid. Har allerede strikket en, for så å rekke den opp igjen. Den var altfor stor. (Ikke rart ting tar tid) Disse er topprioritert for tiden,- snart 17.mai ja... 

*Så mangler det litt frem og tilbakestrikk i rett på det støvrosa Diva-sjalet (pinne 4).

* Artigst er det derimot å strikke på den fine sommertoppen (pinne 2½) med hullmønster fra Sandnes-garn. På forsida til hefte 1406. Jeg har valgt annet garn, og er så fornøyd med resultat (jeg håper i alle fall jeg blir det) at en ny lignende topp er planlagt. I gult!


Men, jeg har garn på vent for å strikke "liljesjalet" (pinne 6) til Tine Solheim og Raumagarn til hettegenser (pinne 7).
 Hva skal jeg gjøre først tro? Det er jo tross alt sommer snart..☺


-Anne-

5 kommentarer:

 1. Så mye fint som er på pinnene! Jeg likte spesielt godt blondesokkene, og det mønstret må jeg ta i nærmere øyesyn. Jeg forsøker å aldri ha mer enn tre prosjekter på gang samtidig. Da MÅ liksom noe bli ferdig før jeg får lov å starte med noe nytt ;)

  SvarSlett
 2. Her er det mange flotte strikkeprosjekter på gang!! Ja, det er sikkert greit med litt variasjon. Det bruker å hjelpe på å ta en pause fra det man plages med...plutselig finner man en løsning når arbeidet tas fram igjen! Gleder meg til å se de ferdigstilte produktene! :-)

  SvarSlett
 3. Så mye spennende strikking! Her har du mye å kose deg med:)

  SvarSlett
 4. Hihi, sånn e det her også. Mange jern i ilden også vil æ finne på litt sjøl i tillegg og plages selvfølgelig også må strikketøyet i skammekroken ;) Glede mæ til å se han Ola i bunad! Klem, L

  SvarSlett
 5. Så mange fine ting på pinnene :-) Kos deg :-)
  Klem

  SvarSlett