torsdag 2. mai 2013

Poncho med paljetter


Denne flotte ponchoen har vår mamma laget. Begge vi jentene synes det er så fint at mamma endelig sysler med litt håndarbeid igjen etter mange års ufrivillig pause. Hun fikk noen garnnøster i gave, og hun visste med en gang hva hun ville lage. Oppskriften er hentet fra Drops design. Garnet heter Crative Galaxy, et flerfarget garn med paljetter.


For å skjule det skille som ble mellom omgangene og fellingene, valgte mamma å hekle et bånd som hun sydde på. Hun fant også en nydelig perlemorsknapp, som hun sydde på øverst på båndet.


Nå har jeg vært heldig å få låne ponchoen ei stund. Synes fargene i garnet er nydelig sammen, og ponchoen er varm og god å ha på f.eks. over en kjole. Det som er fint er at mamma allerede er i gang med flere hekleprosjekter, bl.a enda en poncho, men med tynnere garn denne gang. Og det beste av alt er at hekling går fint uten at skuldre og nakke plages 
Både garn og knapp til ponchoen er kjøpt på Bundingen.Nydelig arbeid mamma - og takk for lånet☺

~Berit~
2 kommentarer:

 1. Så fin :) Og for noen nydelige farger den har!
  Er ikke kjekt når man ikke kan holde på med hobbyen sin pga skulder/armer.. Har selv hatt en ufrivillig opphold på heklingen pga senebetennelse.Håper mammaen din kan kose seg og ikke ha vondt :) Ha en fin torsdags kveld videre..

  SvarSlett
 2. Den ble aldeles nydelig! Så anvendelig til mye, og lunende over skuldrene! Fine farger, og paljetter er jo fint når man liker å pynte seg litt til hverdags også!
  Så fint at deres mor kan gjøre håndarbeid igjen!

  Ønske dere riktig god helg!

  SvarSlett