torsdag 29. august 2013

Snart vottesesong Disse vottene har vært på pinnene ei god stund, men nå fikk jeg akutt motivasjon til å ferdigstille dem.
Vottene og lestene er til min sønn, som nylig er flyttet hjemmefra. Han er flyttet til Lillehammer for skolegang der, han er dermed langt unna når mamma får savn etter han 
 
 
Det som er så bra er at sønnen stortrives, da er også mammaen fornøyd Og når jeg også kan omsette savn til varme masker og plagg til han er jo det helt perfekt. Det kan bli ganske så kaldt på Lillehammer vinterstid etter som jeg vet. 
 
 
Jeg har brukt Alpakka strømpegarn fra Sandnes til både lestene og vottene. Veldig mykt garn som inneholder både alpakka og nylon. Forbruk litt over 200g.
Har en del svart garn igjen, skal se om jeg kan få på pinnene en lue.
Jeg får først fortsette med sammenheklinga av lappeteppet mitt - det går stadig fremover☺
 
Strikking og hekling som hobby er både terapi og praktisk - love it
 
~Berit~
 

2 kommentarer:

 1. Dette er liksom tegnet på at høsten snart har tatt oss. Skolegang og vottestrikking☺ Det er sååå deilig! Veldig flotte votter og lester du har laget Berit. Og jeg kjenner sånn på det å ikke ha ungdommene sine hos seg, men langt borte. Man vet jo det går bra, men når savnet blir for stort skulle man så gjerne hatt dem der♥
  -Anne-

  SvarSlett
 2. Heldige sønnen din som får så fine votter og sokker fra mamma, det setter han nok pris på!
  Ja, det er rart når ungene vokser til og flytter hjemmefra. Savnet vil jo alltid være der, men det viktigste er at barna har det bra og trives der de er, synes jeg.
  Ha ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett