lørdag 25. oktober 2014

Fort gjort

 
Denne myke jakken har jeg allerede brukt en god stund - den er myk og varm,
og den er strikket i Pus fra Du store alpakka Den grønne fargen i garnet er nydelig, noe som ikke kommer så veldig godt frem på bildene, men du kan se at garnet er litt melert.  
 
 
For å lage jakken tok jeg rett og slett utgangspunkt i en av genseroppskriftene som DSA har laget for akkurat dette garnet. Jeg strikket bare frem og tilbake, istedenfor rundt som det gjøres for genser.
Det gikk med 9 nøster Pus til denne jakken, og med pinnestørrelse nr 9 gikk det ikke lang tid før jakken var ferdig☺
 
 
Jeg har heklet en kant rundt til både hals og til stolper. To fine treknapper passet godt til den grønne fargen synes jeg.
 
 
Det er fint å kunne lage noen tykke strikkeplagg innimellom. Det er motiverende at det går så fort unna, og at resultatet vokser raskt frem. Det som er så flott etterpå, etter et "tykkepinnerprosjekt", er å kunne ta frem pinne ca størrelse 3 igjen. Da faller liksom armene og skuldrene helt på plass igjen☺
Har kjøpt meg litt Heilo, utgående farger, kanskje det blir litt vottestrikk fremover☺
 
 
 
Takk for at du tittet innom hos søstrene - jeg håper du får ei fin helg
 
 
~Berit~
 


3 kommentarer:

 1. Ser ut som en god og varm kosejakke! Lekker grønnfarge!

  SvarSlett
 2. Kjempefin jakke og herlig dus farge. Alltid kjekt når prosjektene blir ferdig før en blir lei. Jeg har en tendens til å begynne på prosjekter som tar veldig lang tid. Men de blir som regel ferdige til slutt :)
  Ønsker deg en flott helg!
  Anette

  SvarSlett
 3. Flott jakke du har strikket! Nydelig fargevalg! :-)

  SvarSlett