onsdag 8. oktober 2014

Favorittsjal

 
 
 
Det er høst, litt kjølig, og på tide for meg å finne frem en av mine største favoritter. Dette sjalet strikket jeg for flere år siden. Sjalet er fint selv etter flere års flittig bruk.
Både jeg og Anne har laget flere eksemplarer av sjalet. Vi har også flere venninner som varmes over skuldrene av et slikt sjal. Vi kommer alltid tilbake til denne oppskriften når gaver til en spesiell anledning skal gis
 

Sjalet er strikket i BabySilk og TynnAlpakka  fra Du Store Alpakka. Oppskriften kan du finne her. Den ligger nå gratis ute på nettsiden til Du Store Alpakka.
 
 
Når jeg ser garnhyllen med alle de flotte fargene som finnes i TynnAlpakka, må jeg si at jeg er fryktelig fristet til å lage enda et sjal. Får se om jeg klarer å stå imot til jeg er litt mer ajour med andre prosjekt som også er artige å holde på med☺
 
 
Flott høstvær hos oss i dag☺ Lunt favorittsjal skal nok få varme meg enda en vinter.
 
 
Ønsker deg som titter innom en riktig fin oktoberdag.
 
~Berit~
 6 kommentarer:

 1. Det var flott, takk for link !

  SvarSlett
 2. Nydelig sjal!!! Har sett det før, og prøvd å få tak i oppskriften - og her var den helt gratis!
  Ha en riktig fin dag!

  SvarSlett
 3. For et flott sjal! Skjønner at dette er en favoritt. Det ser ut som det er mye arbeid i det, så venninne deres er heldige :)

  SvarSlett
 4. Herremin Berit, dåkker har altså sånn ei tålmodighet for strikkinga at æ blir helt imponert hver eneste gang! Sjøl holder æ mæ til store pinna og tjukt garn og vil helst bli fort ferdig. Tusen takk for fin kommentar på feriebildan mine, vi hadde en helt fantastisk tur, og får æ muligheten drar æ gjerne tilbake for å se mer. Det kan virkelig anbefales! God helg og klem :)

  SvarSlett
 5. Kjempefint sjal og nydelige farger du har valgt!! :-)
  Ha ei riktig god helg! :-)

  SvarSlett
 6. Så flott sjal! Og nå som jeg leser dette, så sitte jeg og fryser litt i et høstkaldt hus, og lite frister mer enn et varmt og godt alpakkasjal! Du må nok regne med det blir enda ett, så mange fine farger det finnes i alpakkaen fra DSA ;)

  SvarSlett